CONSULTANTA

Fie ca aveti in vedere dezvoltarea unui sistem nou, modernizarea unei instalatii existene sau extinderea solutiilor curente, deciziile luate in etapele initiale sunt cruciale pentru succesul proiectului. Din acest motiv SIS va poate oferi consultanta pentru identificarea, documentarea si implementarea solutiilor optime pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Ajutam clientii nostri in justificarea termenelor de recuperare a investitiilor si obtinerea aprobarii proiectului, precum si in asigurarea celei mai potrivite tehnologii, la un cost eficient, care sa asigure indeplinirea obiectivelor pe termen scurt si lung.

Pe baza experientei noastre in multiple platforme de monitorizare si control, a tehnologiilor de actualitate, a conostintelor asupra functionarii proceselor si a stardelor si reglementarilor existente, oferim consultata clientilor in formularea unei planificari coerente pentru indeplinirea obiectivelor:

–          Definirea etapele necesare impelentarii proiectului

–          Planificarea proiectului in concordanta cu metodologia SIS si ISO 9001

–          Asigurarea succesului proiectului pe baza experientei noastre in domeniu

–          Minimizarea riscurilor de implementare a proiectelor

–          Imbunatatirea performantelor sistemelor implementate

–          Asigurarea calcularii termenelor de recuperare a investitiilor

–          Cresterea avantajului competitiv

Intre domeniile specifice de consultanta mentionam:

–          Obtinere avize si autorizatie la incendiu

  • Identificarea, evaluarea, controlul riscului de incendiu, concluzii si recomandari pentru diminuarea acestuia;
  • Scenariu de securitate la incendiu;
  • Referatul verificatorului de proiect privind respectarea normelor de securitate la incendiu privind cerința C;

–          Realizarea documentatiei pentru participarea la licitatii

–          Intocmire caiete de sarcini

–          Identificare oportunitati de finantare prin programe nationale/europene pentru implementarea unor tehnologii inovative

DESCRIERE SCURTA

Ce ne recomanda

  • SIS este continuatorul traditiei si experientei Institutului de Proiectari Automatizari IPA Bucuresti, principalul realizator de sisteme de automatizare din Romania pana in 1990.
  • SIS  a proiectat si realizat sisteme in majoritatea platformelor industriale din tara dar si proiecte in  Syria, Egipt, Iraq, Iran, Bielorusia, Malaezia, Franta. 
  • SIS este agreata ca firma de engineering si /sau integrator de sistem pentru companii internationale ca: FCI, VORTEK, ArcInformatique, Innovyze, HIMA, Seneca. Datorita acestei pozitii SIS poate oferi produsele acestor firme la preturi competitive.
  • Prin competenta si profesionalismul sau SIS a devenit partener pentru probleme de automatizari si sisteme de siguranta si securitate pentru GTC, ROHE etc.

STIRI