1. DECLARAȚIE

SIS va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nicio forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Societatea de inginerie Sisteme SIS S.A., cu sediul social în București, Sos. Electronicii nr. 22, Sector 2, inmatriculată la Registrul Comerțului cu nr: J40/28551/1994, Cod Identificare Fiscală: RO 6708686, prelucrează date cu caracter personal în vederea participării la campaniile SIS, precum și în scopuri de reclamă și marketing (inclusiv trimiterea de newslettere, cu acordul dvs. si cu posibilitatea de dezabonare, la cerere).

Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie pentru primirea de informatii cu privire la produsele si serviciile SIS. Refuzul dumneavoastră de a furniza datele cu caracter personal va avea drept consecință imposibilitatea trimiterii informatiilor.

Nu vom vinde sau inchiria datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte persoane sau companii.

Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: utilizarea formularului de contact, crearea unui cont utilizator pe paginile SIS, abonarea la newsletter, contactarea noastra prin e-mail.

Datele cu caracter personal care se prelucrează sunt:

– nume
– prenume
– adresă de domiciliu și/sau de corespondență
– email
– telefon
– ocupație
– loc de muncă
– domeniu

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi trimise:

– firmelor de curierat, în vederea experierii produselor, materialelor cu privire la produsele și serviciile SIS sau campanii desfășurate de SIS
– platformelor on-line de trimitere a mesajelor informative (inclusiv newsletter-uri) cu privire la produsele și serviciile SIS sau alte campanii desfășurate de SIS

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate pe durata existenței companiei SIS. 

3. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceaste informatii sunt utilizate pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

4. INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). SIS, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date, conform noii legi in vigoare, vor fi analizate numai cu acordul dumneavoastra.

5. SECURITATE

Societatea de Inginerie Sisteme SIS S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana. SIS a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.

Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja SIS si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

In special:

Va oferim acces securizat la datele personale

Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.

Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate  care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

6. ANUNTATEA MODIFICARILOR

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

7. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Vă aducem la cunoștință că aveți următoarele drepturi, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

– dreptul de a solicita Societatea de Inginerie Sisteme SIS S.A., în ceea ce privește datele cu caracter personal, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării;
– dreptul de a se opune prelucrării;
– dreptul la portabilitatea datelor;
– dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
– dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere.

 8. STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE 

Orice solicitare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea de Inginerie Sisteme SIS S.A. se poate trimite astfel: 

– prin poștă, cu confirmare de primire, la sediul social din București, Sos. Electronicii nr. 22, Sector 2;
– prin e-mail, la adresa: sis@sis.ro;
– accesând formularul de contact de pe prezentul website, prezent la acest link: https://www.sis.ro/contact/.

Societatea de inginerie Sisteme SIS S.A. va răspunde solicitărilor persoanelor cărora le sunt prelucrate datele în termen de maxim o lună de zile de la primirea cererii. 

9. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si din Uniunea Europeana.

Societatea de Inginerie Sisteme SIS S.A. este o societate pe actiuni, organizată și functionând conform legislației din România.