INVITAȚIE CONFERINȚA DE ÎNCHIDERE a proiectului “Increasing the renewable energy production capacity for decreasing the CO2 emissions at Cincis Hydro”

 

Proiectul urmareste creșterea capacității de producere a energiei și scăderea emisiilor de CO2 de la Hidrocentrala Cincis, prin modernizarea instalației, control avansat și eficiență energetică

Bucuresti, GRAND HOTEL CONTINENTAL, 27.03.2024, 11:30-14:30,
Sala PATRASCU


SIS alaturi de coordonatorul proiectului, Societatea UZINSIDER GENERAL CONTRACTOR SA are plăcerea de a vă invita să participați la conferința de închidere a proiectului proiectului “Increasing the renewable energy production capacity for decreasing the CO2 emissions at Cincis Hydro”, finanțat prin contractul nr. 2021/335834.
Proiectul a fost implementat de S.C. Uzinsider General Contractor S.A. in calitate de promotor si partenerul SIS SA si este finantat de Innovation Norway prin programul Energy, domeniul Energy Efficiency.
Obiectivul proiectului a reprezentat modernizarea turbinelor din microhidrocentrala Cincis, prin reproiectarea rotorului turbinei Francis Orizontal, reproiectarea tuburilor de aspirație la ambele turbine si înlocuirea părții de automatizare de la ambele turbine.
Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 18 luni, în intervalul Octombrie 2022 – Martie 2024, iar principalele rezultate obținute sunt:

  • Cresterea productiei de energie prin cresterea eficientei turbinelor
  • Functionarea automata a turbinelor dupa un program incarcat de operator.
  • Cresterea gradului de siguranta in exploatare prin instalarea sistemelor de supraveghere video, senzori antiefractie si detectie a incendiului.
  • Scaderea emisiilor de CO2 in atmosfera prin cresterea capacitatii de productie a centralei

Valoarea totală a proiectului a fost de 277.600 euro, din care 193.220 euro reprezinta valoare nerambursabila și 84.380 euro contribuție firmei S.C. Uzinsider General Contractor S.A.

Agenda o puteti urmari AICI [click].

Participarea la eveniment este posibilă doar prin inscrierea la adresa de email mihaela.ivan@uzincontractor.ro .
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 021/310.36.91, prin e-mail la office@uzincontractor.ro.