Digital Twin – Viitorul in domeniul apelor uzate

Pentru managementul activelor din domeniul apelor si a apelor uzate, tehnologia geamănului digital (Digital Twin – DT) reprezinta modelul fizic si cel virtual, modul cum a fost construit, diagnosticare defect, idetificarea starii de functionare a echipamentului, modul in care este conectat, istoricul său de inspecții, chestionare și întreținere si multe altele.

Innovyze și AWS (Amazon Web Services) s-au asociat recent pentru a crea o nouă generație de instrumente digitale dinamice pentru infrastructura de apă. Acest lucru le permite experților să abordeze problemele sistemelor și să depășească barierele transformării digitale.

SIS in calitatea sa de distribuitor autorizat a produselor Innovyze, va propune solutia Info 360, o platformă cloud construită pe AWS, ce are scopul de a permite clientilor sa devina parte activa din proces și experților să adune date unificate, date despre active, analiza indicatorilor de performanță și date istorice și să le conecteze la date reale, astfel încât să putem oferi cele mai bune simulări ale scenariilor de debransare sau de defect, de modelare a scenariilor de reparatii și posibilitatea de implementare remote a solutiei optime.

Atat SIS, cat si Innovyze lucreaza la îmbunătățirea și avansarea tehnologiei geamănului digital pentru a ne duce în locul în care poate fi cel mai util și mai fiabil. Scopul nostru principal este de a dezvolta mai multă încredere în geamănul digital, astfel încât experții în diverse domenii să poată gestiona, dezvolta și opera infrastructurile de utilitati în deplină încredere. Pentru a îmbunătăți această încredere, se dezvolta modele pe baza datelor achizitionate, simulări de flux și analize care sunt actualizate, calibrate și validate continuu.

Convergența tehnologiei cloud, IOT și a capabilităților de modelare sincronizate înseamnă că modelele digitale sau gemenii digitali pot fi cu adevărat reprezentative pentru multe active din sistemul dvs. de apă, iar aceste modele de active pot fi create și rulate pe platforme de cloud computing de înaltă performanță. 

Accesati link-ul alaturat pentru mai multe informatii: https://www.innovyze.com/en-us/blog/challenges-utilities-face-in-digital-transformation-and-how-to-solve-them

Contactati echipa SIS pe adresa sis@sis.ro pentru oferte sau mai multe informatii.