despre noi

DESPRE NOI

Infiintata in 1990 compania SIS a suferit unele transformari organizatorice ajungand la forma actuala de societate pe actiuni, in 1994, in scurt timp impunandu-se ca unul din cei mai importanti furnizori de solutii si servicii in domeniul automatizarilor industriale, dovedind capacitate si experienta in conceperea siimplementarea de solutii complexe, pe o gama variata de platforme software, hardware si de retea, clasandu-se in prezent in topul integratorilor  de sistem din Romania.

Solutiile si serviciile SIS SA sunt destinate in special industriei de petrol si gaze, rafinariilor, petrochimice, energetice si utilitatilor, alimentare, ape si tratare ape uzate.

SIS SA este in masura sa ofere urmatoarele servicii: engineeringproiectare de ansamblu si detaliu, consultantacercetare si dezvoltare software, mentenanta prin Remote Control Center – sistem destinat monitorizarii de la distanta a aplicatiilor de tip safety & security, Asset management – sistem de urmarire, programare, intretinere a aparaturii si echipamentelor din cadrul instalatiilor, Eficienta energetica – pornind de la necesitatile de energie electrica, combustibil si alte utilitati, propunem proceduri si strategii menite sa scada costurile, outsourcing  pentru solutii DCS, ESD, SCADA, PI, MES, PLC, RTU, OPC, debitmetrie.

Combinatia de experienta, competenta si orientarea catre calitate, concomitent cu obtinerea unui raport pret/performanta optim permite SIS sa ofere clientilor si partenerilor avantaje esentiale:

 1. Cunostinte (know-how)

  Echipa SIS poseda cunostinte nu numai in domeniul tehnologiilor, mijloacelor si elementelor de automatizare, siguranta si securitate dar si despre procesele sau obiectivele ce urmeaza a fi realizate sau modernizate. SIS  a devenit  prin referintele sale lider tehnic si tehnologic national concepand si realizand sisteme de automatizare, sisteme de siguranta si securitate, sisteme informationale de timp real.

 2. Parteneriate

  Competenta si profesionalismul echipei au contribuit la obtinerea si finalizarea de lucrari in mai mult de zece tari alaturi de parteneri ca GTC, AMEC SPIE, Foster Wheeler, Stone and Webster.

  Statutul de firma de engineering si/sau integrator de sisteme agreata de producatori de aparatura si sisteme de renume international (HIMA, FCI, Vortek, Emerson, Allen Bradley, Siemens, Iconics, Arq Informatique, Innovyze, OsiSoft) ne permite sa oferim atat solutii recomandate cat si impuse.

 3. Calitate

  Avand ca prioritate calitatea, SIS s-a certificat ISO 9001 inca din 2006 iar din 2012 a facut pasul catre certificarea integrata a sistemului de management ingloband certificarile ISO 9001:2015 si ISO 45001:2018. Activitatea SIS este in totala conformanta cu cerintele legislative, personalul si firma detinand certificarile necesare pentru:

  • proiectare, instalare, mentenanta sisteme de securitate,
  • proiectare, instalare, mentenanta sisteme de detectie si alarmare la incendiu,
  • proiectare, instalare, mentenanta sisteme de stingere,
  • proiectare, instalare, verificare, mentenanta sisteme cu functionare in medii cu pericol de explozie
 4. Reputatie

  Atat in cazul intocmirii de documentatii cat si al realizarii de lucrari angajamentul SIS este de a limita pe cat posibil corectii, interventiile solicitate de parteneri  fiind doar pentru extinderi sau adaugari de functionalitati noi.

 5. Inovatie

  Prin participarea activa la proiecte de cercetare dezvoltare SIS propune clientilor solutii inovative, tehnologii noi, mijloace si metode avansate asigurand solutii dedicate fiecarui client sau proces.

 6. Experienta

  Acumuland experienta de peste 45 ani a echipei fondatoare si peste 28 de ani a firmei, SIS ofera garantia unei experiente in multiple domenii, in 3 continente si in multe parteneriate. Exista industrii unde echipa detine cunostinte in operarea si intretinerea sistemelor realizate pentru majoritatea proceselor. Pentru acestea noi putem oferi cu siguranta solutii „turn key” garantate.

 7. Seriozitate

  „Seriozitate + Inteligenta = Siguranta” este motto-ul preferat in care credem si avem certitudinea ca il respectam oferind siguranta partenerilor nostri ca au ales compania potrivita.

 8. Oferta SIS
  Pentru a raspunde cu maxima eficienta provocarilor cu care se confrunta integratorii de sisteme, SIS acopera integral  gama de servicii, produse, sisteme si documentatii.
   
 9. Raspuns prompt
  SIS are capacitatea de a raspunde rapid la solicitarile clientilor sau antreprenorilor atat prin deplasari la obiectiv cat si prin conexiunea remote la sistemele realizate sau monitorizate.