Anuntam finalizarea primei etape a proiectului Prevention

A fost analizat in detaliu un ansamblu de laborator constând într-o linie de asamblare flexibilă, construită din mai multe stații individuale, acționând ca module de linie interoperabile și reconfigurabile.

Laboratorul include senzori, motoare, transportoare și roboți. SIS se va ocupa de achiziția, extragerea și analiza datelor pentru a genera un plan de întreținere preventivă și predictivă. In urma analizei au fost definite cerintele si arhitectura platformei, precum si instrumentația și structurile de achiziții de date.

Principalul rezultat al proiectului este dat de modulele ce vor fi adaugate platformei existente, pentru a pune la dispozitie functii noi pentru cresterea eficientei energetice, printr-o abordare bazata pe mentenanta predictiva, pentru a preveni operarea suboptimala a echipamentelor procesului. Aceasta functionalitate se va realiza prin integrarea tehnologiei Digital Twin pentru a crea un model de stare al consumurilor procesului. Digital Twin va oferi posibilitatea de a raspunde necesitatilor beneficiarilor prin dezvoltarea unor strategii de mentenanta predictiva si a unor algoritmi de diagnosticare ce au fost validate anterior pe modelul de timp real.

Adresati-va unui expert tehnic de la SIS pentru a evalua gratuit performantele sau pentru a stabili o logica de control al sistemului de management pentru orice tip linie manufacturiera.

Dacă aveți întrebări cu privire la proiectul nostru sau la posibilitatea de replicare a acestuia conform nevoilor dvs., vă rugăm să ne contactați la sis@sis.ro