A fost lansat PcVue 12

PcVue 12 este o solutie SCADA deschisa, modulara si scalabila bazata pe cele mai noi tehnologii. Include functii de operare in arhitectua cu statie unica sau client-server, permite functionare redundanta a serverelor, crearea de servere de arhivare si/sau comunicatie dedicate. Include numeroase drivere integrate, printre care Modbus, IEC 61850, DNP3, IEC 60870-5-104, BACnet, KNX, SNMP.

Noutati in versiunea 12:

  • PcVue 12 are o platforma HTML5 Web&Mobile ce permite accesul de pe orice tip de dispozitive portabile pentru operatorii din instalatie, utilizand conexiuni sigure prin tehnologii Https si OAuth. 
  • Aceasta versiune extinde optiunile de conectare existente si ofera posbilitatea conectarii prin LoRaWAN a echipamentelor IoT. Este posibila astfel dezvoltarea unor arhitecturi hibride utilizand atat echipamente traditionale (PLC, RTU etc.) cat si obiecte IoT.
  • A fost introdus un conector universal care functioneaza ca un bridge SQL pentru interconectarea datelor din surse multiple pricum ERP, Azure, MES, CMMS, REST sau chiar retele sociale.
  • Au fost dezvoltate functii noi dedicate domeniilor energetic, industrial si al transporturilor: colorare dinamica a circuitelor electrice, localizare pe harta, librarii grafice noi, import elemente din proiecte Siemens Tia Portal.

Puteti citi mai mult in brosurile ce prezinta principalele caracteristici atat pentru aplicatia SCADA PcVue, cat si pentru solutiile TouchVue, pentru acces de pe dispozitive mobile, si WebVue, pentru solutii de acces prin internet. Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare sau pentru oferte personalizate.