BUSINESS2COMMUNITY – PLATFORMA SMARTECH

SIS SA alături de Asociația „Măgurele Science Park” am fost gazdele unui eveniment de lucru/dezbatere, miercuri, 25 octombrie 2023, între orele 09:30 și 12:00, despre SMARTech – o platformă destinată mentenantei predictive, ce raspunde necesităților de monitorizare a performanțelor echipamentelor din microretele sau parcuri de energie regenerabile.

Evenimentul a făcut parte din seria Business2Community și s-a concentrat pe discuții libere/ dezbateri cu privire la sistemele pentru microrețele, abordând provocări legate de proiectare, implementare și întreținere.

Alături de reprezentanți de la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB, Facultatea de Energetica – UPB, Amiblu România, FIA Integra, Adapta Robotics, INCDIE ICPE-CA și Transelectrica ne-au ajutat cu feedback la adresa platformei Smartech.

Participanții au completat anonim câte o fișă de lucru cu observații care au ajutat îmbunătățirea versiunii intermediare a aplicației. Principalele modificări, ca răspuns la nevoile părților implicate, au fost: modificarea rezoluției aplicației; separarea ecranului de parametrii de stare a microrețelei cu butonul de încărcare date; adăugarea unor unități de măsură la ecranul cu grafice etc.

Proiectul „Smart Microgrid Development Technology based on Digital Twin <SMARTech>” este co-finantat prin programului  de  finanţare  „Energie” conform  contractului  de finanţare nr. 2021/332805, încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator al programului.

 Puteti obtine informatii suplimentare de la:

Numele persoanei de contact: Teodora MINDRA;

Rol: Project Manager

E-mail: teodora.mindra@sis.ro

Pentru informaţii detaliate legate deprogramul de finanţare vizitati adresa: http://www.norwaygrants-greeninnovation.no