-
- Assign a menu in Theme Options > Menus WooCommerce not Found
- Newsletter
Aceste realizări confirmă angajamentul nostru față de inovație, sustenabilitate și excelență în domeniul energiei regenerabile și tehnologiilor avansate. Suntem mândri să continuăm să facem progrese semnificative și să influențăm pozitiv viitorul energiei durabile.
Scopul proiectului Smartgem: Proiectul facilitează integrarea sistemelor energetice locale inteligente în mixul energetic al viitorului, valorificând potențialul energiei verzi distribuite și soluții prescriptive de analiză a …
Principalele date preluate de la sistemul fotovoltaic sunt colectate de pe doua locatii diferite, prin intermediul a doua analizoare de retea si sase senzori Rogowski: putere activa, putere reactiva, energie produsa etc. Datele sunt prelucrate si pot fi vizualizate chiar si indicatori de CO2 salvat si numar de copaci de la taiere.
Proiectul “Increasing the renewable energy production capacity for decreasing the CO2 emissions at Cincis Hydro”, a fost implementat de UGC SA in calitate de promotor si partenerul sau Societatea de Inginerie Sisteme SIS SA si este finantat de Innovation Norway prin programul Energy, domeniu Energy Efficiency.
SIS alaturi de coordonatorul proiectului, Societatea UZINSIDER GENERAL CONTRACTOR SA are plăcerea de a vă invita să participați la conferința de închidere a proiectului proiectului.
Participarea la eveniment este posibilă doar prin inscrierea la adresa de email mihaela.ivan@uzincontractor.ro
Versiunea 11 a software-ului Cogent DataHub are un model de securitate mai bun, oferă o experiență HMI WebView îmbunătățită și se conectează la o gamă mai largă de date istorice. Are, de asemenea, actualizări și îmbunătățiri pentru MQTT și Cogent DataHub cu Microsoft Azure.
Comisia de evaluare numită prin decizia/ordinul nr. 306 din 24.03.2023 desemneaza castigatoar ofertantul SC STEFA STEEL SOLUTIONS SRL In urma analizei caracteristicilor tehnice minime si a ofertei financiare ofertantul a fost desemnat castigator.
Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 16 luni, în intervalul Septembrie 2022 – Decembrie 2023, iar in acest moment a ajuns la final. Prezentam succint principalele rezultate tehnice si stiintifice.
Se anunta castigatorul contractului de servicii lansate pentru proiectului „Smart Microgrid Development Technology based on Digital Twin
SIS in colaborare cu UZINSIDER organizează achiziție directă offline pentru atribuirea contractului de achizitie având ca obiect: Furnizarea de echipamente hardware pentru asigurarea securitatii si sigurantei activelor MHC Cincis (Asset instrumentation)
Societatea de Inginerie Sisteme SIS SA a avut plăcerea de a prezenta la conferința de închidere a proiectului SMARTech, contract 2021/332805 principalele rezultate, la Bucuresti, Hotel IBIS POLITEHNICA, 12.12.2023, 10:30-13:00, Sala PETRACHE POENARU – Dezvoltarea primei platforme de adresata IMM-urilor din domeniul microretelelor inteligente din Romania
From the world leader in wastewater treatment plant air / gas flow measurement, and water / liquid and flow switches / alarms, use this guide to learn how to put FCI flow solutions to work for you.
Se lanseaza procedura selectie de oferte/atribuire directa aplicată de beneficiarii privaţi în cadrul proiectelor finanţate prin mecanismele financiare SEE şi norvegian pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări.
Evenimentul s-a desfasurat în perioada 9-10 noiembrie 2023, atat in format fizic, dar si online și va reuni studenți, oameni de știință, ingineri, reprezentanți ai industriei și alți factori interesați în dezvoltarea de noi metode, concepte și materiale folosind tehnologii noi și emergente, precum și modelarea materialelor.
Participare la GoTech World 2023 pentru a interactiona cu cele mai folosite sisteme IT pentru SLES (Smart Local Energy System), sisteme folosite si de echipa SIS in cadrul proiectului SMARTGEM.
pentru atribuirea contractului de achizitie având ca obiect: Efectuarea lucrărilor pentru realizarea golurilor de montaj tuburi de aspirație în cadrul proiectului „Creșterea capacității de producție a energiei regenerabile pentru scăderea emisiilor de CO2 la hidrocentrala Cinciș, prin înnoirea echipamentelor și a controlului avansat (OPERATIONAL) 2021/335834”
Dezvoltarea primei platforme de adresata IMM-urilor din domeniul microretelelor inteligente din Romania: Bucuresti, Hotel IBIS POLITEHNICA, 12.12.2023, 10:30-13:00, Sala PETRACHE POENARU
Versiunea 11 a software-ului Cogent DataHub are un model de securitate mai bun, oferă o experiență HMI WebView îmbunătățită și se conectează la o gamă mai largă de date istorice.
SIS SA alături de Asociația „Măgurele Science Park” am fost gazdele unui eveniment de lucru/dezbatere, miercuri, 25 octombrie 2023, între orele 09:30 și 12:00, despre SMARTech – o platformă destinată mentenantei predictive, ce raspunde necesităților de monitorizare a performanțelor echipamentelor din microretele sau parcuri de energie regenerabile.
Dezvoltarea instrumentului de analiză contextuală în baza algoritmilor de Machine Learning, ce cuprinde atât date de statistică de bază, precum media sau mediană, dar și funcții complexe dezvoltate în baza datelor preluate de la studiul de caz real.
Evenimentul face parte din seria Business2Community și se concentrează pe discuții libere/ dezbateri cu privire la sistemele pentru microrețele, abordând provocări legate de proiectare, implementare și întreținere.
Colega noastra, Teodora Mîndra a participat atat la panelul de tehnologii noi în domeniul energiei, dar si in cadrul Sesiunii de Comunicări științifice, unde a prezentat rezultatele intermediare ale proiectului Smartech. Proiectul este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”.
Sesiunile de feedback peer-to-peer sunt baza pentru schimburi intensive pe subiecte comune în familia de proiecte, permițându-ne să ne aprofundăm în perspectivele dezvăluite în raportarea anuală. De asemenea, oferă spațiu pentru a discuta provocările și abordările utile cu colegii din alte proiecte.
Platforma Smartech dezvoltata la acest moment utilizeaza mai multe surse de date si scopul principal este mentenanta predictiva pentru microgriduri. Datele de timp real culese remote de la aplicatiile SCADA se arhiveaza in date istorice si sunt analizate in baza unui alt instrument dezvoltat cu Machine Learning a indicatorilor de defect si calculare stare de sanatate (dezvoltat cu Matlab). Acesti parametrii rezultati sunt afisati pe ecranele platformei Smartech (dezvoltata cu Matlab).
Proiectul SMART MICROGRID DEVELOPMENT TECHNOLOGY BASED ON DIGITAL TWIN (SMARTECH) este finantat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România” a avut ca rezultate stiintifice urmatoarele articole publicate in reviste IEEE sau Scopus.
Suntem bucurosi sa va anuntam ca în data de 15 iunie, la Bodega Institucional La Grajera in Logroño (La Rioja – Spania), se va prezenta un sistem inovator de tratare și reutilizare a apelor uzate dezvoltat în cadrul proiectului european LIFE Multi-AD 4 AgroSMEs. AEMA | Bondalti, este coordonatorul consorțiului care a dezvoltat această inițiativă cofinanțată de Comisia Europeană.
Comisia de evaluare desemneaza castigatoar ofertantul SC SOPREX – IMI S.A. In urma analizei caracteristicilor tehnice minime si a ofertei financiare ofertantul a fost desemnat castigator.
Marți, 16 mai 2023, s-a semnat, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, contractul de proiectare și execuție pentru un sistem de eficiență energetică la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia.
Partener în proiect: Societatea de Inginerie Sisteme SIS SA
achiziție directă offline pentru atribuirea contractului de achizitie având ca obiect: Furnizarea de echipamente hardware si software pentru un sistem de control avansat
Debitmetrul electromagnetic Pro-M™ oferă o măsurare precisă și fiabilă a debitului într-un design care nu necesită întreținere.
Seria versatilă de întrerupătoare de debit FS10i cu clasificare SIL-2 de la Fluid Components International (FCI), cu senzorii săi termici de precizie de ultimă generație, …
In urma analizei s-a ales dezvoltarea algoritmului de cautare a cucului (Cuckoo Search Algorithm – CSA), fiind inspirat din natura si dedicat aplicatiilor metaeuristice de optimizare.
In baza rezultatelor obtinute, s-a scris, publicat si sustinut un articol stiintific in cadrul Conferintei CSCS 2024, eveniment la care s-au strans cercetatori la nivel international.
Până pe 15 februarie, firmele active în domeniul industrial mai pot depune cereri de finanțare prin PNRR pentru investiții integrate destinate creșterii eficienței energetice în industrie, bugetul întregii scheme de sprijin pentru investiții în eficiență energetică fiind de 64 de milioane de euro.
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Energie”, domeniu “Eficienta Energetica” Proiect: “Smart …
S.C. Uzinsider General Contractor S.A. în calitate de coordonator, alături de SIS SA, în calitate de partener, demarează proiectul „Increasing the renewable energy production capacity for decreasing the CO2 emissions at Cincis HydroPowER PlAnt, by renewing The installatiOn aNd Advanced control (OPERATIONAL)” – 2021/335834, în conformitate cu activitățile și rezultatele așteptate prin Programul Energetic în România sprijinit prin mecanismul financiar SEE 2014-2021.
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul programului de finanţare „Energie”, domeniu “Eficienta Energetica” Proiect: “Smart …
Echipa R&D din cadrul SIS SA demareaza in calitate de coordonator proiectul „Smart Microgrid Development Technology based on Digital Twin” (SMARTech). Alaturi de partnerul norvegian Norwegian Research Centre (NORCE), aceasta isi propun sa răspunda cerințelor tranziției energetice la Smart Grid, pornind de la infrastructurile existente, urmata de implementarea echipamentelor de producere a energiei regenerabile, soluții de stocare, strategii inteligente de consum, monitorizare, control de la distanta și eficiență energetică.
Sistemul de automatizare a fost realizat pe baza unei scheme tehnologice inovative, ce include detalii despre modul în care apa uzată de la cramă este furnizată la stația de tratare a apelor uzate pentru a fi alimentat reactorul Multi-AD și modul în care biogazul rezultat este procesat pentru a permite o valorificare ulterioară.
Programul de închiriere oferă clienților perioade flexibile de închiriere și economii de costuri pentru a satisface aceste nevoi temporare de măsurare a debitului.
Beneficiile investiției, în cifre: aproape 30.000 euro/an-reducere costuri la facturile de gaz și energia electrică ale clădirii; 69% reducerea consumului cu energie finală; 175 tone CO2/an-reducerea emisiilor de CO2/an; 85%-100% din cantitatea de energie termică produsă de sistemul geotermal- valorificată în regim de autoconsum.
FCI’s ST Series thermal flow meters are calibrated under customer installation conditions in actual hydrogen to achieve superior installed accuracy and repeatability in their intended application.
Panourile fotovoltaice, invertoarele, sistemele de stocare și turbinele eoliene, printre echipamentele eligibile spre finanțare incluse în proiecte
Anuntam publicatia articolului IEEE “Combined peak shaving/time shifting strategy for microgrid controlled renewable energy efficiency optimization”, ca parte din rezultatele proiectul Smart Microgrid Controller, finantat prin programul Innovation Norway.
Atat SIS, cat si Innovyze lucreaza la îmbunătățirea și avansarea tehnologiei geamănului digital pentru a ne duce în locul în care poate fi cel mai util și mai fiabil. Scopul nostru principal este de a dezvolta mai multă încredere în geamănul digital, astfel încât experții în diverse domenii să poată gestiona, dezvolta și opera infrastructurile de utilitati în deplină încredere.
Beneficiile investiției, în cifre: aproape 30.000 euro/an-reducere costuri la facturile de gaz și energia electrică ale clădirii; 69% reducerea consumului cu energie finală; 175 tone CO2/an-reducerea emisiilor de CO2/an; 85%-100% din cantitatea de energie termică produsă de sistemul geotermal- valorificată în regim de autoconsum.
Proiect finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021, Program pentru Energie în România, cu un grant de: 1.100.000 EURO.
Proiectul isi propunea sa dezvolte un controller inteligent pentru microgriduri, cu funcții integrate de control și operare in siguranță. Acest proiect vine să sprijine producătorii de energie să folosească mai eficient investitiilor lor.
Proiectul va sprijini creșterea utilizării resurselor locale și dezvoltarea unui nou model de afaceri pentru a oferi o mai bună motivare/angajare a utilizatorilor și pentru a se adapta la costul energiei din rețea, echilibrând producția, stocarea și prioritizarea consumului pentru a maximiza profitul.
Controller dezvoltat de SIS pe o platformă Siemens redundantă S7-1500 asigura monitorizarea și controlul elementelor astfel încât să se utilizeze eficient resursele de generare si stocare disponibile și să se optimizeze în funcție de cost cantitatea de energie preluată din rețeaua națională.
Societatea de Inginerie Sisteme SIS SA are plăcerea de a vă invita să participați la conferința de închidere a proiectului Smart Microgrid Controller
– energie electrică produsă din alte surse regenerabile: 1.5 MWh / an
– reducerea anuală estimată a emisiilor de CO2: 475 kg CO2 / an
– capacitate instalată de producere a energiei din alte surse regenerabile de energie: 127 kWp
– venit suplimentar din vânzarea surplusului de energie.
Finantat cu sprijinul programului EEA and Norway Grants by Innovation Norway, proiectul participa la reducerea amprentei de carbon și utilizarea inteligentă a energiei din surse regenerabile, pentru o clădire de birouri din Constanța; totodata echipa a făcut posibilă dezvoltarea metodologiei necesara a controlerului Smart MicroGrid pentru a crește eficiența producției și utilizării locale a energiei prin facilitarea tranzacțiilor directe între producție și consumator.
dedicated microgrid control structure which allow to emphasize the advantages of using microgrids in increasing energy efficiency by upgrading smartness of buildings, and also a decision-based optimization algorithm for real-time power balancing, whose effectiveness is demonstrated by simulation.
LIFE Multi-AD 4 AgroSMEs: reactor anaerob multifazic de înaltă performanță pentru tratarea apelor uzate agroindustriale. Această tehnologie se bazează pe proiectarea unui reactor anaerob multifazic de înaltă performanță brevetat de AEMA și producția sa va fi personalizată în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.
Aceasta functionalitate se va realiza prin integrarea tehnologiei Digital Twin pentru a crea un model de stare al consumurilor procesului. Digital Twin va oferi posibilitatea de a raspunde necesitatilor beneficiarilor prin dezvoltarea unor strategii de mentenanta predictiva si a unor algoritmi de diagnosticare ce au fost validate anterior pe modelul de timp real.
SIS SA in calitate de distribuitor unic in Romania de produse Cogent, vă informăm că software-ul DataHub 10 este acum disponibil ca aplicație gestionată pe piața Azure. Reunește datele din toate sursele și protocoalele într-un singur set de date unificat și poate primi, integra și transmite în flux peste 50.000 de modificări de date pe secundă.
Proiectul LIFE Multi-AD este susținut în proporție de 60% de programul LIFE+ MEDIU al Comisiei Europene și este coordonat de AEMA în calitate de expert în tehnologii de tratare a apelor uzate. De asemenea, implică ITAINNOVA, un centru tehnologic de referință în inovarea tehnologică alcatuit din parteneri specialist în managementul și valorificarea deșeurilor organice prin digestie anaerobă, EGA și I&S, agenție de consultanță și comunicare dar si echipa SIS, companie care furnizează soluții în domeniul automatizărilor industriale;
Apelati un specialist SIS pentru a verifica impreuna criteriile minime de eligibilitate:
Referitor la aplicația pilot microgrid, echipa SIS a reușit să finalizeze instalarea dulapului de automatizare și integrarea acestuia cu echipamentele din instalație. Au fost aduse modificări proiectului tehnic inițial pentru a obține proiectul As Built care să corespundă tuturor modificărilor necesare în teren. De asemenea, s-a implementat Remote application cu o forma cat mai adecvata care contine graphical templates, archive, logs, trends, warning and alarming scripts, bar graph, consumption animation, energy totalizers etc.
SIS a analizat solutia in care sa implementeze BMS in cladirea ce reprezinta consumatorul final al microgridului.
Analiza a indicat ca pentru aplicatia propusa se va utiliza comunicatia datelor prin modbus si redundanta data de comunicatia prin GSM. MODBUS permite conectarea unui dispozitiv cu mai multe dispozitive slave. Există două versiuni: una pentru interfaţă serială (RS-232 şi RS-485) şi una pentru ETHERNET. Se disting următoarele moduri de transmisie a datelor: MODBUS TCP: comunicare ETHERNET TCP/IP bazată pe model client-server; MODBUS RTU şi MODBUS ASCII.
Metodologia de dimensionare utilizand algoritmul dezvoltat de specialistii SIS, ofera avantaje superioare prin care se remarca analiza de variație a puterii reduse a bateriilor, în special în timpul orelor de creștere și descreștere ale generației fotovoltaice, concluziile fiind ca un generator rămâne principala entitate de echilibrare a acestei microgrile. Orice ajustare a puterii parcului de PV înseamnă pierderea energiei disponibile.
SIS a dezvoltat un controler inteligent pe o platformă Siemens redundantă S7-1500, ce va asigura monitorizarea și controlul elementelor astfel încât să se utilizeze eficient resursele de generare si stocare disponibile și să se optimizeze în funcție de cost cantitatea de energie preluată din rețeaua națională. În studiul de caz de la Monsson există mai multe protocoale de comunicaţie
Susţinem integrarea microreţelelor printr-o strategie de control optim
Un controller dezvoltat de SIS pe o platformă Siemens redundantă S7-1500 asigură monitorizarea și controlul elementelor, astfel încât să se utilizeze eficient resursele de generare şi stocare disponibile și să se optimizeze, în funcție de cost cantitatea de energie preluată din rețeaua națională. În studiul de caz de la Monsson, pentru solutia de microgrid controller SIS au fost folositi algoritmi avansati de control, care depasesc functiile uzuale din piata mondiala de controllere.
Rezultatele proiectului
– energie electrică produsă din alte surse regenerabile: 1.5 MWh / an
– reducerea anuală estimată a emisiilor de CO2: 475 kg CO2 / an
– capacitate instalată de producere a energiei din alte surse regenerabile de energie: 127 kWp
– venit suplimentar din vanzarea surplusului de energie
SIS cauta noi colegi pentru posturile vacante: – cercetator sisteme automatizare, cu responsabilitati in participare in proiecte de cercetare, atragere parteneri, scrierea propunerilor, proiectarea, dezvoltarea si …
În această etapă, acțiunile s-au concentrat pe două activități: dezvoltarea platformei la distanță pentru modelare și simulare și proiectarea și dezvoltarea cazurilor de utilizare a aplicației pilot microgrid. Ne-am continuat cercetările cu privire la diferitele instrumente software pe care le-am putea folosi pentru a implementa platforma la distanță, evaluând specificațiile tehnice ale acestora, participând la seminarii web și întâlniri online, si instalând versiuni demo, acolo unde erau disponibile, pentru a vedea cum funcțiile lor răspund nevoilor noastre, pentru a verifica rezultatele furnizate și caracteristicile de interoperabilitate. Am decis să alegem o soluție bazată pe mai multe module software care pot fi integrate pentru a răspunde cerințelor noastre.
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
Va facem cunoscut proiectul susţinut din fonduri norvegiene „Smart Microgrid Controller”, in cadrul caruia s-au desfasurat activitati de identificare bariere tehnico-economice, elaborare metodologie de proiectare …
SIS SA in calitate de distribuitor unic in Romania de produse Cogent, utilizeaza solutiile pentru realizarea de conexiuni bidirecționale în timp real cu OPC UA, …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
SIS SA in calitate de furnizor al echipamentelor VorTek Instruments, anunta lansarea oficiala a noului debitmetru multivariabil Vortex Pro-V ™ M24, utilizat pentru măsurare precisă și fiabilă. Acest lucru reduce complexitatea, costurile echipamentelor și costurile de instalare în comparație cu instalarea mai multor instrumente independente pentru a ajunge la aceleași măsurători de proces. Aceasta crește viteza fluidului prin contor si extinde domeniul de măsurare pentru a capta debitele mai mici. Pentru mai multe informatii si oferte va asteptam cu mesaj pe e-mail andreea.ghinet@sis.ro
Proiectul SmartMicrogridController si-a indeplinit unul din obiective: acela ca din luna decembrie parcul sa funcționeze autonom și sa furnizeze energia necesară clădiriilor din locație.
SIS_SCADA este un produs complex ce combina elemente software si hardware pentru monitorizarea si controlul
sistemelor de generare a energiei electrice din surse regenerabile, local sau de la distanta. Este destinat
proprietarilor sau operatorilor de parcuri eoliene si fotovoltaice care doresc sa fie in permanenta informati de
parametrii de functionare ai sistemului.
Obiectivul principal al proiectului LIFE Multi-AD 4 AgroSMEs este dezvoltarea și industrializarea unui sistem complet automatizat pentru tratarea apelor uzate generate de întreprinderile mici și mijlocii din sectorul alimentar. Această tehnologie se bazează pe proiectarea unui reactor anaerobic de înaltă performanță, patentat de AEMA, iar producția sa va fi personalizată în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.
Proiectul LIFE Multi-AD, prin tratarea și recuperarea apelor uzate, va reduce impactul asupra mediului al IMM-urilor din domeniul alimentar, precum și costurile de operare derivate din tratare. Soluția tehnologică va spori sarcina organică a apelor uzate prin producerea de biogaz, care va fi utilizat ca sursă de energie regenerabilă, economisind astfel resurse naturale și reducând amprenta de carbon.
In data de 12 martie a avut loc cea de-a doua Adunare Generală a proiectului LIFE Multi-AD 4 AgroSMEs (LIFE17 ENV / ES / 000331) cu participarea fiecărui partener al proiectului (AEMA, I&S, ITAINNOVA, SIS și EGA) la sediul ITAINNOVA, în Zaragoza (Spania).
O platformă software intuitivă cu asistență virtuală a utilizatorului pentru operarea la distanță și întreținerea activelor dvs.
Societatea de Inginerie Sisteme SIS SA anunta lansarea proiectul cu titlul ”SIS SA-Granturi pentru capital de lucru” proiect nr. RUE M2-1909 înscris în cadrul Măsurii …
În cadrul activităților de networking ale proiectului LIFE Multi-AD AgroSMEs, Jose B. Carbajo a participat la sesiunea finală a iCirBus-4Industries ca reprezentant al proiectului, care …
LIFE AgroSM-uri multi-AD face parte din cel de-al treilea plan strategic de inovare al PTV Inovația tehnologică este o variabilă strategică pentru industria alimentară și …
Fiind o echipa formata din ingineri de sisteme, deci mai mult decat consultanți de produse, nu implementăm doar instrumente de automatizare, ci creăm o soluție …
În cadrul conferinței organizată în data de 29 Septembrie de către prietenii noștri de la Energynomics, cu tema “Soluții inteligente pentru controlul eficient al micro-rețelelor”, …
În cea de-a doua etapă, eforturile s-au concentrat pe definirea prototipului, inclusiv componente, specificații și identificarea provocărilor tehnice care trebuie abordate. Eforturile echipei SIS din această etapă au abordat lucrări privind adăugarea de conținut relevant pe site-ul web al proiectului, definirea și proiectarea prototipului, finalizarea raportului de metodologie a proiectarii unui microgrid, finalizarea procedurilor de achiziție pentru echipamentele care vor fi utilizate în pilot. S-a acordat acum mai multă atenție activităților de diseminare, începând cu site-ul web al proiectului, newsletter, scrierea unui articol în revista Energynomics și organizarea unui eveniment de prezentare a soluțiilor inteligente pentru controlul eficient al microretelei, cu participanți live și online.
Marți, 29 septembrie, de la ora 10, cu sprijinul Energynomics vă propunem o întâlnire in mediul online în care invitaţii precum CEO SIS SA-Gheorghe Florea, lector la …
Proiectul de cercetare Smart Microgrid Controller (Smart uGC) are de acum o pagina web dedicata. Va invitam sa accesati site-ul smartmicrogridcontroller.com pentru a urmari: – stadiul desfasurarii …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
SIS cauta noi colegi pentru specializarile: – inginer software automatizari, cu responsabilitati in proiectarea, dezvoltarea si implementarea sistemelor de automatizare, sisteme SCADA, programare PLC, participare in …
DataHub middleware de la Skkynet a fost folosit de ABB pentru a susține o rețea de înaltă redundanță și securizare a OPC A&E și a …
Solutia propusa are ca obiect dezvoltarea unui sistem ce permite agregarea si monitorizarea datelor de la mai multe locatii remote reprezentand statii de pompare apa, …
MSC (Multifunction Smart Calibrator) este un instrument universal și flexibil pentru întreținerea și testarea senzorilor și contoarelor de proces. Cu o clasă de precizie mai …
SIS are in executie sisteme destinate obtinerii autorizarii la incendiu pentru gradinite si scoli din Bucuresti. In conditiile in care exista un proiect tehnic, serviciile …
LoRa (Long Range) este un protocol de rețea de mare putere care se bazează pe tehnici de modulare a spectrului de răspândire derivate din tehnologia …
Solutia propusa are ca obiect dezvoltarea unui sistem ce permite agregarea si monitorizarea datelor de la mai multe locatii remote reprezentand statii de pompare apa, …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 în cadrul domeniului de finanţare „Inovare Verde în Industria din România” …
Proiectul european AD-WINE (FP7-PEOPLE-2011-IAPP-286052), precursorul proiectului nostru „LIFE Multi-AD 4 AgroSMEs”, a fost câștigătorul primei ediții a „Premiilor inovarii platformelor tehnologice ale vinificatiei 2019”, fiind …
DataHub middleware de la Skkynet a fost folosit de ABB pentru a susține o rețea de înaltă redundanță și securizare a OPC A&E și a …
Institutul Tehnologic din Aragon – ITAINNOVA a prezentat proiectul LIFE Multi-AD în cadrul unei sesiuni în care au fost prezentate și alte proiecte finanțate prin …
Cogent Data Hub realizeaza conexiuni bidirectionale in timp real catre OPC UA , clienti si servere clasice. Se conecteaza la orice baza de date SQL, …
Într-un proiect recent de integrare a datelor, inginerii de la Siemens din Copenhaga, Danemarca au reușit să conecteze echipamente și instrumente care funcționează într-o instalație …
In data de 26 septembrie a avut loc prima intalnire generala a proiectului LIFE Multi-AD 4 AgroSMEs (LIFE 17 ENV/ES/000331) cu participarea reprezentantilor partenerilor (AEMA, …
SIS a devenit partener in proiectul international de cercetare Smart PDM finantat prin programul ITEA 3 al carui obiectiv este sa colecteze date de la …
PcVue 12 este o solutie SCADA deschisa, modulara si scalabila bazata pe cele mai noi tehnologii. Include functii de operare in arhitectua cu statie unica …
In perioada 1-3 iulie a avut loc la Paris cea de-a treia sedinta comuna a consortiului proiectului PARFAIT, finantat de UEFISCDI prin programul ITEA 3. Intalnirea …
Consortiul proiectului PARFAIT, finantat prin programul ITEA, s-a reunit la Bucuresti in perioada 26-27 martie pentru a evalua progresul realizat si a stabili urmatoarele directii …
O noua tehnologie anaerobă la nivel industrial pentru IMM-urile agroalimentare Pe 12 septembrie a avut loc prima întâlnire pentru proiectul LIFE Multi-AD 4 AgroSMES (LIFE …
RTU-LP-ST de la Seneca este un RTU si datalogger cu consum redus ce faciliteaza controlul la distanta si monitorizarea unor locatii in care sursele de …
LIFE Multi-AD 4 AgroSME (denumit Multi-AD) este un proiect de cercetare din cadrul programului LIFE ce urmăreste proiectarea și industrializarea unui reactor anaerobic multifazic de …
SIS a devenit partener in proiectul international de cercetare PARFAIT – Framework pentru protectia datelor personale in IoT, finantat prin programul ITEA 3. SIS este …
Colegii nostri lucreaza pentru a va prezenta cele mai interesante noutati din domeniul solutiilor industriale de automatizari, sisteme de siguranta si securitate si solutii de …
COPYRIGHT © 2020 SOLUTII DE AUTOMATIZARE SIS
TERMS AND CONDITIONS