Instalare si mentenanta

Avind certificarile necesare, o pregatire continua si experienta unei mari diversitati de procese, aplicatii, produse echipa de instalatori SIS asigura asamblarea celor mai complexe dulapuri de automatizare si/sau de siguranta pana la SIL 3. In regim de unicat sau serie mica SIS ofera echipamente concepute, proiectate, realizate, testate in regim de simulare sau lucru on-line. In dotarea atelierului de executie se afla nu numai mijloace de asamblare, inscriptionare, ambalare ci si aparatura de masura, sisteme de testare-simulare (HIMA, SIEMENS, ROCKWELL, Phoenix Contact, WAGO), programe de comunicatii.

Prezenta echipei in santiere este marcata de utilizarea celor mai adecvate echipamente de protectie raspunzind celor mai mari exigente ca cele avute de companiile petroliere, aparatura si mijloace de lucru de inalta performanta, mijloace de transport eficiente dar si proceduri de calitate, protectia muncii, securitate informationala.

Avind o buna pregatire teoretica si practica echipa SIS promoveaza conceptul mentenantei preventive si proactive, asigura prin conectarea “Remote” la aplicatiile realizate sau existente si interventii rapide. SIS ofera consultanta in domeniul serviciilor de mentenanta pentru alinierea la prevederile legale P118/3-2015 reactualizate in 2017, HG nr. 571/2016 privind mentenanta programata (la 3 luni pentru detectie incendiu si la 6 luni pentru detectie gaze explozive).

Aparatura, echipamentele si mijloacele avute in dotare (simulatoare flacara, kituri testare gaze, aparatura de masura marimi electrice si parametri tehnologici portabila, echipamente comunicatii, detectoare trasee, etc.) confera echipelor SIS capacitatea de a garanta mentinerea la cote inalte a functionalitatii sistemelor si aplicatiilor.