Cerere oferta site web

Ca urmare a contractarii proiectului "Smart microgrid controller", cofinantat prin programul Innovation Norway, lansam o cerere de oferta publica pentru realizarea unui site web de prezentare care sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

-          Sa aiba o interfata prietenoasa, accesibila atat de pe PC cat si de pe telefon sau tableta

-          Sa dispuna de un numar de pagini de prezentare: pagina principala, o pagina de descriere a proiectului, o pagina de afisare a tuturor noutatilor,  o pagina de tip blog care sa faciliteze interactiunea cu vizitatorii (folosind de ex contul de Google sau FB, fara a fi necesara gestiunea utilizatorilor in site), o pagina de contact

-          Paginile de descriere vor include text si una sau mai multe poze

-          Site-ul sa fie bilingv romana-engleza

-          Posibilitatea de gestiune a unei liste de subscribe-eri si de export in excel/CSV a acestei liste

-          Sa aiba o interfata de administrare continut

Furnizorul va trebui sa propuna minim 3 template-uri din care se va alege varianta finala, corespunzatoare domeniului din care face parte proiectul.

Furnizorul va trebui sa propuna minim 3 template-uri din care se va alege varianta finala, corespunzatoare domeniului din care face parte proiectul. Criteriul selectie: „oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic”. Termenul de transmitere a ofertelor este 27 martie 2020. Termenul de livrare a aplicatiei este 30 aprilie 2020. Se va oferi garantie pe o perioada de 1 luna pentru remedierea gratuita a eventualelor defectiuni functionale.

Va stam la dispozitie pe adresa de e-mail sis@sis.ro daca aveti nevoie de clarificari suplimentare.