Cerere de oferta studii de analiza

Ca urmare a contractarii proiectului "Smart microgrid controller", cofinantat prin programul Innovation Norway, ne dorim accesul la informatii de calitate de la firme competente privind provocarile tehnice si reglementarile in adoptarea solutiilor microgrid in Romania si Europa.

In acest scop lansam cererea de oferte pentru urmatoarele puncte:

1) Studiu tehnic de analiza privind provocarile in implementarea solutiilor microgrid si strategii recomandate de control

2) Studiu privind reglementarile legale si bunele practici in adoptarea solutiilor microgrid in Romania si in Europa

3) Proiect tehnic pentru implementarea unui microgrid

Asteptam intentiile dvs. de participare pe adresa de e-mail sis@sis.ro pentru a va transmite caietele de sarcini pentru fiecare dintre cele doua puncte. Ofertele vor fi transmise individual pentru fiecare studiu, fiecare furnizor avand posibilitatea transmiterii de oferte pentru amandoua studiile. Criteriul selectie: „oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic”. Termenul de transmitere a ofertelor este 27 martie 2020. Termenul de livrare a studiilor este 28 august 2020.

Va rugam sa ne transmiteti oferta dvs., inclusiv caracteristici tehnice, o propunere de continut si termenul de livrare.

Va stam la dispozitie pe adresa de e-mail sis@sis.ro daca aveti nevoie de clarificari suplimentare.