Romana Engleza
Login

Senzori antiincendiu

Detectie si alarmare la incendiu HOCHIKI

 


     
some_text
      Produsele oferite de SIS International pentru detectia si alarmarea la incendiu sunt proiectate si realizate la cele mai inalte standarde internationale oferind utilizatorului detectoare de încredere pentru sistemele de securitate la incendiu. Gama larga si flexibila de produse oferite ajuta la simplificarea procesului de instalare, minimizarea costurilor si integrarea fara cusur.
      Dispozitivele analog adresabile si conventionale acopera intreaga arie de produse necesare realizarii unui sistem: centrale de incendiu, detectoare de fum si temperatura, detectoare de flacara, bariere de fum, butoane alarmare, elemente de avertizare acustico-vizuale si module.


some_text
           Gama de produse cuprinde si detectoare (de fum, flacara, temperatura) si butoane cu siguranta intrinseca(Exi), sau detectoare si butoane aprobate pentru utilizarea în mediu marin. De asemenea, detectoarele de fum si flacara pentru utilizarea în medii cu pericol de explozie (Exd) pot fi furnizate la preturi foarte bune.
      Produsele indeplinesc toate cerintele standardului european EN54.

 

some_text
      Centralele de incendiu adresabile au un concept modular, un design robust si sunt usor de utilizat, de întretinut, de extins, de instalat si de configurat.
      Adaptabilitatea si inteligenta acestor centrale le fac potrivite pentru proiecte noi si pentru expansiunea sistemelor actuale în toate zonele de aplicatie. Birourile, unitatile industriale, spitalele si spatiile comerciale sunt doar câteva din obiectivele care pot beneficia de pe urma caracteristicilor centralelor Hochiki.


      Pentru preturi si discounturi va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sis@sis.ro sau accesati www.esis.ro