Romana Engleza
Login

SCADA

ESTE NOU!
ESTE COMPLET MODULAR!
SI SE CONECTEAZA LA MAI MULTE ECHIPAMENTE INDUSTRIALE DECAT ORICE ALT SOFTWARE SCADA

GENESIS 32 Enterprise Edition este un pachet de programe de tip SCADA destinat automatizarii sistemelor industriale.

Genesis a fost implementat in domeniile:

Ape si tratarea apelor uzate Transportul si productia produselor petroliere Sisteme de transport Industria prelucrarii maselor plastice Industria miniera
Industria chimica si petrochimica Industria alimentara si a bauturilor Industria textila si a fibrelor Sisteme de securitate Supravegere pe arii geografice mari
Industria farmaceutica si medicala Industria poligrafica Industria aeronautica Gestionarea consumurilor energetice Educatie si cercetare

Cu o biblioteca de mai mult de 250 de drivere, GENESIS for Windows va lasa sa va conectati la aproape orice fel de echipament. GENESIS for Windows intareste pozitia de lider al firmei ICONICS in configurarea bazelor de date grafice orientate obiect care nu necesita cunostinte de progamare. Este atat de simplu: daca puteti sa vizualizati o diagrama a procesului dumneavoastra, atunci puteti sa o si construiti. Arhitectura lui modulara client/ server este la fel de deschisa ca a Windows-ului.

Folositi GENESIS for Windows ca un sistem SCADA integrat care poate face totul sau ca niste componente modulare care imbunatatesc alte aplicatii software. Alegeti dintre aplicatiile cele mai puternice TrendWorX+ pentru situatiile in care nu s-a rezolvat problema urmaririi si culegerii de date. Sau AlarmWorX+ pentru managementul complet al alarmelor in maniera multimedia.

Configurarea grafica de baze de date, cele mai multe drivere, si o conceptie modulara client/server va dau libertatea alegerii. Exact ceea ce asteptati de la liderul revolutiei industriale software. GENESIS32 este o familie completa de module software Client/Server pe 32 de biti, multiplatforma, compatibile OPC, pentru aplicatii de tip SCADA, destinata automatizarii proceselor industriale.
GENESIS32 este conceput modular, fiecare modul fiind specializat pentru anumite functii, toate modulele colaborand intre ele. Modulele contin tehnologiile Visual Basic for Applications, ActiveX, COM, DCOM, ADO/OLEDB, care va garanteaza realizarea unei solutii perfect adaptata aplicatiei. Tehnologia OLE pentru controlul proceselor este cea mai comoda metoda pentru a conecta surse de date cum ar fi aparate, baze de date, etc. Cu aplicatii client de supraveghere. Astfel se imbunatateste interfata intre aplicatiile client si server, bazate fiind pe un mecanism standard de comunicare a datelor catre oricare aplicatie client. Este achivalentul tehnologiei "Plug-n-play" in aplicatiile industriale.

Cu Genesis s-a realizat cea mai mare aplicatie SCADA din lume, premiata de Bill Gates in 1998 - Dispecerizarea a 45000 km de conducta petroliera si a peste 400 de statii de pompare de-a lungul ei. Sistemul alimenteaza 32 de rafinarii si monitorizeaza peste 900 de tancuri de depozitare in peste 100 de statii depozit. In plus sistemul realizeaza si functia de detectie a scurgerilor. Scalabilitatea si modularitatea asigurate de Genesis va ofera libertatea de a va realiza aplicatia de monitorizare la orice fabrica, depozit sau mare combinat industrial, la un nivel de performanta, eficienta si conectivitate fara precedent.

Genesis va ofera calea cea mai sigura de a reduce dificultatile de conectare si operare ale sistemelor-proprietar. Genesis va asigura protectia investitiei, folosind produse compatibile cu standardele industriale deschise. Aceasta inseamna ca puteti conecta si comunica cu alte produse hardware si software de automatizare, cu usurinta si la o performanta inegalabila. Solutiile viitorului va sunt accesibile cu Genesis. Genesis contine o biblioteca cu peste 250 de drivere pentru echipamente de automatizare, putandu-se conecta astfel aproape orice echipament doriti.
Configurarea unei aplicatii cu GENESIS32 nu necesita cunostinte de programare deoarece configurarea se face utilizand doar obiecte grafice.

Modulul Graph WorX32


- construieste si afiseaza scheme sinoptice
- biblioteca cu simboluri inteligente
- incredibile efecte de animatie, 2D, 3D
- configurare on-line
- numar nelimitat de scheme sinoptice

Data WorX32


- modul pentru managementul datelor
- realizeaza translatari de formate
- asigura redondanta variabilelor critice
- realizeaza transferul de informatii.

Modulul Alarm WorX32


- afiseaza multiple ferestre de alarmare
- filtre de afisare a alarmelor
- configureaza rapoarte si le imprima acestora
- mesaje de alarmare configurabile on-line
- 10 nivele de alarmare
- alarme sonore: configurabile sau din biblioteca
- transmitere alarme prin telefon, pager, e-mail
- facilitati de analiza a istoricului alarmelor
- suporta conexiuni DDE
- exporta alarmele in format ASCII sau ODBC

Modulul Trend WorX32


- traseaza grafice cu valori instantanee sau din baza de date
- facilitati de zoom
- configurare on-line a ferestrelor cu grafice
- perioada de actualizare a informatiei grafice: 1s
- numar nelimitat de grafice intr-o fereastra

Control WorX32


- contine un nucleu de functii pentru control
- biblioteca cu peste 60 de algoritmi de reglare
- utilizatorul poate implementa algoritmi

OPC Server


- realizeaza conexiunile intre hardware si aplicatiile client
- numar nelimitat de marimi de intrare/iesire

Resurse hardware minimale pentru Genesis:
Computer compatibil IBM-PC cu procesor P233 MMX, 64 MB RAM, Hard disc: 1 GB MB, Unitate de CD_ROM, Windows 9x sau NT, Monitor VGA

Licenta Run time GENESIS 32 - contine toate cele trei aplicatii client (GWX32 - GraphWorX32, AWX32 - AlarmWorX32, TWX32 - TrendWorX32)
Genesis 32 se poate achizitiona pentru un numar maxim de puncte de intrare, in urmatoarele pachete:
GEN32 - 75 de puncte I/O, GEN32 - 150, GEN32 - 300, GEN32 - 500, GEN32 - 1500 de puncte
GEN32 - Enterprise (numar nelimitat de intrari)
GEN32 - Browser (are capabilitatea doar de "read & write" dar nu si de puncte I/O)