Romana Engleza
Login

Revista SIS

Tendinte in Ingineria Sistemelor

 

          Prin intermediul revistei “Tendinte in Ingineria Sistemelor”, editata de colectivul SIS SA, compania noastra isi propune sa fie o oglinda a activitatii de cercetare si dezvoltare intreprinsa in decursul a peste un deceniu de prezenta in avangarda tehnologiei in domeniul automatizarilor si instalatiilor de securitate si control al proceselor.


          Articolele continute acopera domenii dintre cele mai diverse in care produsele sau serviciile oferite de SIS pot constitui solutii tehnice in problematicile / procesele aduse spre cunostinta publicului cititor. De asemenea, sunt prezentate si diverse aspecte intampinate la elaborarea diverselor proiecte realizate in cadrul firmei – atat proiecte de instalatii electrice, de avertizare, de comanda sau control, cat si proiecte de cercetare/dezvoltare.

  

               Va multumim pentru interesul manifestat pentru revista noastra lunara si va invitam sa parcurgeti intreaga colectie a revistei, sperand ca veti avea o lectura placuta in compania articolelor continute de fiecare numar publicat. 

 

2008

 

 

2009

 

 

2010

 

 

2011

 

 

2012