Romana Engleza
Login

Echipa


 

 

Investitiile SIS SA sunt mai intai de toate indreptate catre angajatii sai, fara de care activitatea societatii nu ar fi la cote performante .

Prin politica noastra de resurse umane vizam recrutarea celor mai buni specialisti existenti pe piata fortei de munca, asigurarea unor conditii de lucru motivante si posibilitatea de perfectionare continua cu ajutorul cursurilor de instruire desfasurate in tara si in strainatate. SIS SA este o echipa tanara si ambitioasa, cu o medie de varsta de 35 ani.

 

Dezvoltare profesionala

 

Pentru angajatii companiei se organizeaza anual atat trainguri interne cat si traininguri externe.

Cursurile acopera urmatoarele domenii:


• Tehnic
• Management
• Vânzari

Planul anual de training

 

Planul anual de training se pregateste de catre Directorul general si Managerul de calitate, in conformitate cu procedurile operationale implementate in cadrul ISO 9001:2008  si se axeaza pe dezvoltarea acelor competente de care angajatul se foloseste intensiv in activitatea desfasurata.

 

Programele de Master, Doctorat si practica

 

Programele de master si doctorat sunt o cerinta importanta pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor. SIS SA este sustinuta in aceste demersuri de catre Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul UPB, partner strategic pentru activitatile de recrutare, practica si C&D.

 

Integrare

 

Integrarea cu succes a noilor angajati presupune parcurgerea câtorva etape:

  •  turul de prezentare a companiei

  •  prezentarea departamentelor, organizarea si functionarea acestora

  •  regulile interne

  •  modalitatile si regulile de comunicare.

 

Conditii de munca

 

Politica noastra de HR se bazeaza pe motivarea pozitiva a echipei, iar pentru aceasta se asigura desfasurarea activitatii angajatilor intr-un mediu si intr-o ambianta placute. Colectivul SIS SA lucreaza intr-un mediu modern, ce ofera angajatilor facilitati multiple si conditii de munca placute, contribuind la o atmosfera care sa incurajeze lucrul la randament maxim.