Romana Engleza
Login

CONTROL ACCES

SISTEME DE CONTROL ACCES

        Apollo este o companie de renume avand module de securitate in toata lumea,prezentam in continuare cateva locatii din USA, unde se gasesc instalate sistemele Apollo : Alameda naval base-San Francisco, Bolling Airbase-Wwashington, Miramar-Washington;Indiana/michigan Electronic Power Plant, Microsoft, Bank of America, U.S. Air Force, U.S. Army.
Apollo pune la dispozitia utilizatorilor sisteme complete de securitate pentru orice fel de locatie si nivel.
In continuare va prezentam cateva kit-uri cu ajutorul carora puteti avea controlul asupra unui numar diferit de usi si locatii.
In functie de nevoile utilizatorlui se pot proiecta sisteme care sa indeplineasca cerintele acestuia.


EZ-MultiSite
Sisteme de control acces bazate pe PC


      Seriile EZ-MultiSite reprezinta sisteme complete de control acces pentru mai multe locatii proiectate pentru o instalare usoara si rapida.Doua tipuri diferite de configurare sunt pozibile pentru EZ-MultiSite,acestea pot fi 50 sau 250 de locatii pe sistem.Se pot alege numarul maxim de locatii la instalarea softului.
Toate componentele necesare (controllers,cititoare,dial-up modem sau interfata de retea,carduri de acces,soft,UPS ,baterii pentru backup) sunt inluse in pachetul produsului.Persoana care executa instalarea trebuie sa asigure doar dispozitivele electrice de siguranta si cablarea pentru a completa instalarea.
Programarea sistemului se face cu un soft usor utilizabil ASW-250 care se instaleaza in PC-ul utilizatorului.Soft-ul furnizeaza managementul posesorului de card,configurarea,afisarea de evenimente on-line si raportarea de evenimente.

Caracteristici EZ-MultiSite:
- comunicare cu PC-ul serial,dial-up sau TCP/IP;
- memorie nn-volatila pentru stocarea datelor;
- suporta cititoare pentru carduri magnetice sau carduri de proximitate;
- anti trecere inverse si soft anti trecere inverse;
- La 250 de locatii suporta pana la 1000 de usi pe sistem si 4 usi pe locatie;
- La 50 de locatii suporta pana la 400 usi pe system si 8 usi pe locatie;
Caracteristici soft ASW-250
- afisaje eveniment in direct;
- raportare selective pentru usa,card,data,timp;
- raporturi de prezenta;

 


EZ-Eight
Sistem de control acces


      Seriile EZ-Eight reprezinta sisteme complete de control-acces proiectate pentru o instalare usoara si rapida.Conceptul de realizare este similar cu cel al seriilor EZ-Direct.Toate componentele necesare (software,controler,cititoare,interfete de citire,UPS,baterii pentru backup si carcasa) sunt incluse in pachetul produsului.Persoana care executa instalarea trebuie sa asigure doar dispozitivele electrice de siguranta si cablarea pentru a completa instalarea.
Sunt disponibile 3 optiuni software pentru EZ-Eight: APACS Pro,Standard si Lite.Programele sunt usor de configurat si utilizat.Este livrata o baza de date preconfigurata ,in vederea unei instalari rapide.Baza de date contine o configuratie primara care face ca sistemul sa fie functional in cateva minute.Instalatirii nu sunt nevoiti decat sa modifice configuratia in functie de cerintele utilizatorului.
EZ-Eight se poate instala cu cititoare de proximitate Hid,Motorola,Keri sau cititoare Apollo cu banda magnetica si tastatura integrate.
Sistemul poiate fi marit usor la 32 de cititoare prin adaugare de cititoare si interfete de citire.Capacitatea sistemului poate fi marita pentru sute de cititoare cu conditia adaugarii de controlere aditionale de tip AAN-32 sau AAN-100.
Controllerul AAN-32 si interfetele de citire AIM-4 sunt montate intr-o carcasa compacta APU-12.APU-12 asigura cu ajutorul bateriilor alimentarea celor 8 cititoare,controllere sau interfete.Interfetele AIM-4 sunt prevazute cu 12 intrari si 8 iesiri pentru alarmele de supraveghere.

Caracteristici EZ-Eight:
- sistem de control-acces pentru 8 ;
- usor expandabil pentru 32 sau mai multe cititoare;
- interfata RS-232 pentru PC sau imprimanta;
- sursa de pputere neintreruptibila pentru intregul system;
- 30000 de utilizatori cu 1MB de RAM ;
- 8 intrari de alarma auxiliare si 8 iesiri de relee;
- Controler de citire AAN-32 inclus;
Caracteristicile softului APACS:
- text bazat pe afisare eveniment on-line;
- ceas si rapoarte de prezenta;
- rapoarte evenimente extensive;
- harti grafice (Standard,Pro);
- design distinctive (Standard,Pro);
- codificare care leaga doua programe/subprograme codificare separate;
- verificare video in direct,control CCTV (televiziune cu control inchis),avertizari sonore,paginare (Pro);


EZ DIRECT
Sistem complet ce suporta de la 1 la 8 usi


      Seriile EZ sunt sisteme complete de control acces proiectate pentru o instalare usoara si rapida.Aceste sisteme pot controla de la 1 la 8 usi.Toate componentele necesare (controlere,cititoare,carduri,software ,UPS,baterii pentru backup si carcasa) sunt incluse.Instalatorul acestui system trebuie sa asigure doar echipamentele electrice de inchidere si cablajul.
Programarea sistemului se face cu un soft usor utilizabil ASW-35 care se afla instalat in laptopul instalatorului sau in PC-ul utilizatorului.Soft-ul furnizeaza managementul posesorului de card,configurarea,afisarea de evenimente on-line si raportarea de evenimente.In plus fata de raporturile standard de alarma si acces, soft-ul ASW-35 genereaza raporturi de prezenta, o caracteristica importanta pentru multi utilizatori.
Sistemul EZ-Direct include un controler APN-35 pentru controlul a 4 usi(cititoare intrare),2 usi (cititoare intrare/iesire) sau 2 controllere APN-35 pentru controlul a 8 usi (cititoare intrare),4 usi (cititoare intrare/iesire).

Caracteristici EZ-Direct:
- control autonom sau controlat prin PC;
- interfata RS-485 pentru imprimanta sau PC;
- accepta carduri magnetice sau carduri de proximitate;
- memorie non-volatila pentru stocarea bazei de date;
- stocare evenimente off-line;
- contact usa,monitorizare auxiliara alarma;
- soft anti trecere inversa;
- iesiri auxiliare controlate de perioadele de timp(necesar relee aditionale);

Caracteristici soft ASW-35:
- aisaje eveniment direct;
- raportare selective pentru usa,card,data,timp;
- raporturi de prezenta;