Romana Engleza
Login

ADAM

A.D.A.M. - Software pentru o noua generatie

ADAM Software ofera cea mai cuprinzatoare baza de date cu ilustratii medicale de anatomie umana din lume. Produsele si aplicatiile multimedia create de ADAM se adreseaza in principal
institutiilor de invatamant superior medical, scolilor medicale, spitalelor

A.D.A.M. Interactive Anatomy for Windows

Acest software reprezinta un pas semnificativ inainte fata de produsele actuale pentru anatomie. AIA serveste ca platforma pentru aplicatiile din domeniul educatiei, al ingrijirii sanatatii, medicinei private sau domeniilor conexe celui medical. Interfata lui simpla, viteza si continutul informativ bogat furnizeaza o baza solida de invatare fara echivalent.

Daca sunteti un educator, un profesionist in domeniul sanatatii sau un student, puterea de invatare si de explorare a informatiei pe care v-o ofera AIA este un suport excelent. Mijloacele disponibile prin acest program va pregatesc pentru noi aplicatii ale studiului anatomic, de la clasa, laborator, pana la pacientul din cabinetul medical.
Sistemul de explorare cu ferestre multiple al AIA va permite vizualizarea simultana pentru aceeasi structura a imaginilor de atlas anatomic, radiografie, model 3D si fotografie a disectiei pe cadavru. Bibliotecile 3D permit explorarea virtuala a structurii anatomice din toate perspectivele. Puteti cere programului localizarea structurii (24126 de structuri), identificarea ei intr-un limbaj care va e accesibil, integrarea in context intr-o reprezentare multistrat.

3D Skeletal System

Acest nou software, reprezentativ pentru sistemul Virtual Anatomy ®, ofera imagini de mare acuratete medicala, tridimensionale, ale scheletului, plus o multitudine de metode si informatii care va pot asista in procesul educativ, atat ca profesor cat si ca student. Aveti posibilitatea sa identificati fiecare reper, sa vedeti conexiunile cu muschii, sa vedeti fiecare os din orice directie, sa ascultati pronuntia corecta in lb. engleza a denumirilor, sa accesati imagini de microscopie optica 100~630x sau electronica 25~7000x.

3D Library Volume 2

Este a doua colectie tridimensionala de modele, continand 436 de structuri ale ochiului, urechii, creierului, aparatului reproducator.

Interactive Physiology

Este o colectie de 7 CD_uri, bogate in grafica, animatii, video, secvente interactive, ilustrand procesele si functionarea sistemelor muscular, nervos, cardiovascular, respirator, urinar.

Iliad 4.5

Cel mai bun software de diagnostic diferentiat si colectie de referinte. Este un sistem expert de tip medical, destinat clinicienilor. Contine mai mult de 930 de boli si 1500 de sindromuri descrise, ilustrate cu imagini sau radiografii si ofera scheme de tratament (cod ICD-9) pentru fiecare diagnostic. Sunt prezentate 11900 de manifestari acoperind domenii de medicina interna, pediatrie, dermatologie, psihiatrie, obstetrica-ginecologie, sistem periferic vascular si dereglari de somn. Sistemul vine cu 90 de cazuri simulate de pacienti, utilizabile pentru teste de diagnostic. Baza de date permite accesul la 3000 de publicatii si articole ale expertilor in domeniu.

IMM Radiology Fundamentals

Este un produs destinat radiologiei, continand o baza de date cu imagini de anatomie normala si cazuri congenitale, selectate ca referinta. Are mecanisme puternice de cautare- interogare. Permite adaugarea de note si comentarii proprii.

Fiecare produs are variante pentru cele patru categorii de experienta:  Profesional,  Student,  Liceu,  Public

Firma A.D.A.M. - unul dintre cei mai mari producatori de software pentru educatie medicala din lume, prezinta lunar un buletin informativ continand ultimele noutati despre produsele sale.

Daca doriti sa-l primiti si dumneavoastra, va rugam sa solicitati aceasta la adresa: sales@sis.ro

Va putem oferi prezentari ale fiecarui produs, ca si CD-uri demo. Va asteptam si in calitate de colaboratori pentru distributia acestei linii de produse.